Aanmelden Wintertennis

Hoewel het nog volop zomer is wordt door het bestuur alweer gedacht aan de winter. In vervolg op het winterseizoen van vorig jaar bestaat ook dit jaar weer de mogelijkheid ’s winters te tennissen. Het winterseizoen loopt van 1 oktober 2017 tot 1 april 2018. Daarbij geldt, evenals vorig jaar, het afhangsysteem.

Komend winterseizoen kunnen ook mensen die geen lid zijn van de Heerenduinen zich hiervoor aanmelden als winterlid. De kosten bedragen 30 euro voor leden van de Heerenduinen, niet-leden betalen 75 euro.

Onze groudsman, Ruud Deiman, bepaalt of er al dan niet gespeeld kan worden. Over de bespeelbaarheid van de banen gedurende de winter zal op de website gecommuniceerd worden. Er wordt nog over nagedacht op welke manier deze communicatie plaats zal vinden, we staan open voor ideeën van de leden van de vereniging.

Als je dit jaar ’s winters weer wilt spelen en je vorig jaar een eenmalige machtiging hebt afgegeven hiervoor kun je deze machtiging (weer voor 1 winter) verlengen.

Klik dan hier, mits je bankgegevens niet gewijzigd zijn.

Heb je vorig jaar niet in de winter gespeeld maar wil je dat dit jaar wel.

Klik dan hier voor leden van de Heerenduinen.

Niet-leden klikken hier om het formulier voor de aanmelding en eenmalige machtiging te openen.

We wensen je een mooi vervolg van het zomerseizoen en hopen je komende winter (weer) tegen te komen op het park!

Met vriendelijke groet,

Bestuur L.T.C. de Heerenduinen