Competitie Wel en Wee

Klik hier om uw verhaal en foto’s in te sturen via het webformulier.

Heren 3 35+

Mannen
Een ongekende weelde
4 gespeeld. 1 verloren ( helaas ) 1 gelijk (had meer ingezeten) 2 gewonnen ( groots en nog niet eerder voorgekomen)
Op dit moment een gedeelde 2e plaats in de poule en we krijgen nog meer kansen.
Afgelopen zaterdag tegen HBC 2 ( altijd lastig) een geweldige prestatie van mijn ( sorry) het team.
Onder aanvoering van Willem als supporter werden er 3 partijen op het scherpst van de snede gespeeld .
3 setters, 2 setters alles kwam voorbij. Maar het dubbeltje viel de goede kant op. Winst met 3-1
Expliciet moet vermelden worden dat dankzij good old Jan Jansen (mind you 80 jaar sinds februari van dit jaar)
we ten minste 4 man hadden en hij met Erik goed was voor een punt. Klasse Jan en bedankt
Volgende week wederom thuis.
Laat even weten, Willem en Philip of jullie beschikbaar zijn.
Kan ik rekening houden met de opstelling, want bij gebrek aan spelers ga ik weer voor Jan
Hoor van jullie

Veteranen 2

DSCF1675Donderdagavond 23 juni was er al een enorme discussie wat er zaterdagmiddag plaats zou vinden tijdens de wedstrijd van het 2e team uitspelend bij de Heerenduinen tegen het 1e team. Tijdens de rust was het 1 – 1. Als coach ben je aan het kijken of er veranderingen gepleegd moeten worden. Ik vond dat Herman Seegers de plaats van Henny van Lieren in moest nemen die speelde met Gerrit Hoogerwerf. Herman stelde mij voor om niet te spelen het zou wel goed komen verzekerde hij mij. En het pakte heel goed uit de “oude meester” had het heel goed in geschat. En zo als altijd de winnende coach heeft altijd gelijk. Ben Huberts en Ed Kops is altijd een zekerheid ! Cijfers liegen niet! Na een aantal biertjes kregen het 1e team weer praatjes, het bleef nog lang gezellig op ons mooie terras. Mannen ik ben trots op jullie 3 – 1 winnen. Heerenduinen uit is altijd lastig. Jullie coach Arie van Os.

Klik hier voor de foto’s.

Klik hier voor de teamindeling en de standen.

Heren 1 Zondag en Zaterdag

imageOndanks de winterse buien, hagel en natte sneeuw, werd er gewoon getennist in Krommenie op kunstgras. Want dat is namelijk het grote voordeel van kunstgras, je kunt gewoon tijdens natte sneeuw door tennissen (voorgaande is sarcastisch bedoeld!). Welk groot prof toernooi wordt op kunstgras gespeeld? We helpen u een handje, dat toernooi bestaat niet! Waarom moeten wij op kunstgras spelen als zelfs de spelers van de A.T.P. en W.T.A. dat niet doen. KNLTB zorg voor een eerlijke competitie! U begrijpt het al, we hebben zowel op de zaterdag als op de zondag 4-2 verloren op kunstgras. Gelukkig hebben we de schade beperkt kunnen houden en voeren we de lijsten nog steeds als koploper aan. Vol goede moed gaan we de volgende competitiewedstrijden in.

Heren 1 Zondag

imageEindelijk had hij zijn rentree op de tennisvelden gemaakt. Na afwezigheid op de eerste competitie zondag stond Pieter Scheringa de tennisballen van de ene hoek naar de andere hoek te tikken. Met als resultaat een 6-1 6-1 overwinning. Dan verdien je een kleintje pils! Grote klasse Piet! De overige teamgenoten van Pieter deden ook hun plicht en de 5-1 overwinning was een feit.

Heren 1 Zaterdag

imageDe tweede competitie zaterdag stond in het teken van de kou. Gelukkig liggen er warme dekens voor de toeschouwers, vrouwen en kinderen klaar. Heren 1 heeft dankbaar gebruik gemaakt van de dekens. Het tennisspel van Heren 1 zorgde voor warme gevoelens, 5-1! We liggen op kampioenen koers.

Heren 1 Zondag

imageOok zondag zijn de tennisrackets uit de tas gehaald voor de competitie. Heren 1 begon in Zwanenburg tegen Lucky Strike de competitie. Lucky Strike waar de ons bekende hoofdtrainer Emile Donker les geeft, begon met een verrassende opstelling. Desondanks kwam Heren 1 met 0-4 uit de singels en werden de dubbele zakelijk afgemaakt. 6 punten zijn uiteindelijk mee gegaan naar ons prachtige park de Heerenduinen.

Klik hier voor de foto’s

Heren 1 Zaterdag

imageDe kop is er af. Zaterdag 9 april heeft Heren 1 in Haarlem tegen de H.L.T.C. 1 de eerste competitiewedstrijd gespeeld. Na een zinderende wedstrijd van captain Harold van Kaam stond er 0-6 op het scorebord. Alle punten werden meegenomen naar IJmuiden! Dat was op zich wel een wonder want onze captain heeft maar liefst vier matchpoints tegen gehad! Maar op karakter wist Harold de wedstrijd naar zich toe te trekken 6-2, 4-6, 7-5, klasse Harrie!

Bekijk hier de foto’s.

Heren 1 Zaterdag

IMG_3043Jawel de mannen van Heren 1 zijn weer klaar voor de competitie!!!!! Het was heerlijk vertoeven op de Open Dag.