De Hypotheker Clubkampioenschappen 2017

Klik hier om je in te schrijven voor de Hypotheker CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2017. Je kan je inschrijven tot en met dinsdag 15 augustus.

Of schrijf je in door middel van een inschrijfformulier, verkrijgbaar in de kantine. Deponeer vervolgens het inschrijfformulier in de groene bus in de hal van de kantine.

Vanaf maandag 21 augustus t/m zondag 27 augustus zal je in pouleverband meerdere wedstrijden spelen. En misschien ben jij dan straks wel één van de kampioenen. MAAR, het wordt ook een toernooi waarbij lol en gezelligheid voorop staan. Ook dit jaar zal er een knallende feestavond losbarsten tijdens het toernooi. Uiteraard is de populaire loterij er ook weer. Het feest zal gevierd worden op vrijdagavond 25 augustus. Deze feestavond is voor ALLE leden(en partner) van de L.T.C. De Heerenduinen en dus niet alleen voor de deelnemers van de clubkampioenschappen.

De komende weken zullen wij u op de hoogte houden over de ontwikkelingen van het toernooi en de feestavond. Houd de website en uw email de komende weken dus goed in de gaten. \

Het inschrijfgeld bedraagt € 8,50 voor 1 onderdeel en € 15,00 voor 2 onderdelen. Van de organisatie is de contactpersoon Harold van Kaam en hij is te bereiken op clubkampioenschappen@ltcdeheerenduinen.nl of op 06-33760110.

Maar vergeet niet de feestavond op 25 augustus!!!!!!!!!!

Met sportieve groeten,

De wedstrijdleiding