Clubkampioenschappen 2015

Schrijf je in voor de Clubkampioenschappen 2015.

Klik hier om voor de speelschema.

Of schrijf je in door middel van een inschrijfformulier, verkrijgbaar in de kantine. Deponeren vervolgens het inschrijfformulier in de groene bus in de hal van de kantine.

Vanaf woensdag 26 augustus t/m zondag 30 augustus zal je in pouleverband meerdere wedstrijden spelen. En misschien ben jij dan straks wel één van de kampioenen.

MAAR, het wordt ook een toernooi waarbij lol en gezelligheid voorop staan. Dit jaar zal er een knallende feestavond losbarsten tijdens het toernooi. En wel op vrijdagavond 28 augustus. Deze feestavond is voor ALLE leden van de LTC de Heerenduinen en dus niet alleen voor de deelnemers van de clubkampioenschappen.

De komende weken zullen wij u op de hoogte houden over de ontwikkelingen van het toernooi en de feestavond. Houdt de website en uw email de komende weken dus goed in de gaten.

Het inschrijfgeld bedraagt € 8,50 voor 1 onderdeel en € 15,00 voor 2 onderdelen.

De organisatie is in handen van Harold van Kaam en is te bereiken op clubkampioenschappen@ltcdeheerenduinen.nl.

Clubcampioenschappen_2015