Heerenduinen Open

WEDSTRIJDBEPALINGEN OPEN TOERNOOI LTC DE HEERENDUINEN 2014

1. De eerste wedstrijden worden al gespeeld vanaf zaterdag 2 augustus 2014 vanaf 12.00 uur. (Artikel I11-09 lid 3 van het toernooireglement K.N.L.T.B.)

2. Voor dit toernooi geldt het wedstrijd- en toernooireglement (WTR) 2014 van de KNLTB.

3. De deelnemers moeten lid zijn van de K.N.L.T.B. en in het bezit zijn van een geldige toernooipas.

4. Alle wedstrijden worden gespeeld om twee gewonnen sets.

5. Indien extreme weersomstandigheden erom vragen, worden verkorte sets gespeeld, beginstand 2-2, daarna doorgaan zoals bij een normale set en indien 3de set dan wedstrijdtiebreak (10 punten)

6. De wedstrijden beginnen zaterdag 2 augustus 2014 om 12.00 uur, zondag 3 augustus 2014 om 09.00 uur en maandag 4 augustus 2014 tot en met vrijdag 8 augustus 2014 om 17.30 uur en niet meer na 22.30 uur. Eventueel met kunstlicht.

7. Er wordt gespeeld in de 16+ (geboren voor 1-1-1999) en in de de 35+ (geboren voor 1-1-1980)

8.Er kan maximaal voor 2 rubrieken ingeschreven worden. Hierbij geldt: Deelnemers(sters) wie het meest beschikbaar zijn krijgen de voorkeur. De inschrijving wordt per rubriek in volgorde van binnenkomst behandeld.

9. Bij inschrijving van 2 rubrieken dient u van maandag t/m vrijdag vanaf 17.30 uur beschikbaar te zijn.

10. Inschrijven kan alleen digitaal vioa de website www.ltcdeheerenduinen.nl

11. De inschrijving sluit dinsdag 23 juli 20.00 uur. Of eerder indien het max. aantal partijen is bereikt.

12. Het inschrijfgeld voor enkelspel bedraagt euro 12,00 en voor het dubbelspel euro 11,00 per persoon. Het inschrijfgeld dient te worden voldaan voor de eerste partij wordt gespeeld.

13. Er zullen maximaal 425 partijen gespeeld worden op 12 gravelbanen.

14. Er zal gespeeld worden met gele WILSON US OPEN tennisballen.

15. De deelnemers dienen voor het begin van de eerste partij hun wedstrijdpas te laten controleren.

16. Er zal per rubriek minimaal voor de eerste prijs een prijs beschikbaar zijn.

17. De deelnemers zijn tijdens de wedstrijden verplicht, op straffe van uitsluiting, gekleed te gaan in algemeen aanvaarde tenniskleding, de voorschriften inzake de K.L.T.B. reclamecode in acht te nemen en het juiste tennisschoeisel te dragen voor het spelen op gravel.

18. Alleen voor de eerste partij ontvangt u een digitale oproep. Vervolg wedstrijden krijgt u aan de wedstrijdtafel en dient u deze aan de wdestrijdpartner door te geven.

19. Men moet zich een kwartier voor het tijdstip, waarop de partij is gepland, bij de wedstrijdleiding hebben gemeld. Indien een speler zich na twee kwartier niet heeft gemeld, dan kan de partij gewonnen worden gegeven.

20. Na toestemming van de bondsgedelegeerde zal, indien noodzakelijk, van het te spelen systeem (zie art 5.) worden afgeweken.

21. Het is verboden aan een ander officieel tennistoernooi deel te nemen, dat in dezelfde toernooiweek valt. Het overtreden van deze regel heeft uitsluiting in beide toernooien tot gevolg.

22. Inschrijvingen voor dubbelspelen zijn alleen geldig, indien ook de partner zich digitaal inschrijft.

23. Terugtrekken uit het toernooi kan leiden tot registratie van de deelnemer in het bondsgedelegeerde rapport en aanmelding bij de Commissie Administratieve Overtredingen.

24. In gevallen, waarin dit wedstrijdreglement niet voorziet beslist de wedstrijdleiding in overeg met de bondsgedelegeerde.

Wedstrijdleider: M Post Tel: 06-29552252

Bondsgedelegeerde: G.S.A. Kerkhoven Tel: 06-43170622