Zicht Open 50+ 2016

Met dank aan onze hoofdsponsor:

Zicht_v2_stack_FC-PNG-LOGO

Met dank aan onze baansponsoren:

Op maandag 1 augustus t/m vrijdag 5 augustus 2016 wordt het 18e Open 50+ toernooi van LTC de Heerenduinen gehouden.

Klik hier voor het speelschema.

Onderdelen waar je voor kunt inschrijven zijn: Damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Het Open50+ toernooi is een gezelligheidstoernooi het resultaat heeft geen gevolgen voor je speelsterkte.

Alle leden van de KNLTB zijn van harte welkom! Evenals de voorgaande jaren worden de deelnemers ingedeeld in poules. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets met een eventuele 3e set als tie-break. De maximale speeltijd is anderhalf uur. De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00 en 16.30 uur.

Je kunt je opgeven via bovenstaande link. Het inschrijfgeld is € 10,00 per onderdeel. Uiterste inschrijfdatum donderdag 21 juli 2016.

Het toernooi wordt afgesloten met muziek. Graag tot ziens op het toernooi.
vriendelijke groet,

de wedstrijdleiding: