Wisseltoernooi 2014

Het Wisseltoernooi 2014:
Fout, Oranje maar bovenal……bijzonder gezellig en geslaagd!

Het laatste weekend van juni…..traditiegetrouw helemaal in het teken van Het Wisseltoernooi op ons mooie tennispark! Zo ook dit jaar weer…..voor de vijfde keer op rij alweer in de huidige opzet en daarom tijd voor de jubileumeditie met een toepasselijk thema: Fout en Oranje!

Wat zagen we een hoop geks het park opkomen op zaterdag zo rond half 10…..zo liep daar een non rond maar ook wat heerlijke fout verklede dames (van plezier?)…..Elvis was er ook maar dan in het roze gekleed……een neglige gecombineerd met een skibril (…)…het kon niet op.

Vervolgens heeft iedereen lekker zijn 4 partijtjes gespeeld en is er hard gestreden om de punten in de 5 poules. Het bleef daarna nog lang gezellig op het terras.

Op zondag was het programma iets vervroegd vanwege de wedstrijd van het Nederlands elftal. Om 9 uur was ons hele park Oranje gekleurd, echt iedereen had zijn of haar mooiste Oranje outfit uit de kast getrokken, wat ontzettend leuk om te zien en wat een vrolijke boel!

Wederom werden er 4 wedstrijden gespeeld en daarna kon het feestprogramma beginnen; natuurlijk was daar weer DJ Kees met een hoop foute muziek en mocht iedere deelnemer genieten van de gratis BBQ. Nieuw dit jaar was de verkiezing “Leukst geklede man en vrouw van het toernooi”. Het was lastig kiezen maar uiteindelijk hebben Joke Jansen en Ed Gatersleben deze titel gepakt en gingen zij naar huis met een foute reiskoffer. Tot slot hebben we natuurlijk de winnaars van het toernooi gehuldigd met een heerlijke fles wijn en prachtige foute prijzen weggegeven in de Grote Gratis Verloting!

Wat een feest om dit toernooi voor de vijfde keer te mogen organiseren voor zo’n 90 enthousiaste Heerenduinen-leden! En wat heerlijk om te zien en voelen dat de sfeer weer zo goed was en iedereen het zo naar zijn of haar zin heeft gehad! Overal leuk uitgedoste deelnemers, veel publiek, veel gelach en gekkigheid en leuke partijtjes tennis…kortom: volgend jaar gaan we het gewoon weer doen!

Bedankt allemaal voor een geweldig weekend en graag tot volgend jaar!

Foute en feestelijke groeten,

Gerda Booij