Wisseltoernooi 2015

Schrijf je in voor het Wisseltoernooi 2015

In het weekend van 27 en 28 juni organiseren wij weer het gezelligste toernooi van onze vereniging: Het Wisseltoernooi!
Dit jaar zonder Monique in de organisatie, zij is druk met het opstarten van een eigen ‘Bagels en Beans’ in Amsterdam.

Twee dagen lekker tennissen met verschillende partners en steeds weer tegen andere tegenstanders……maar wel allemaal uit je eigen poule, die op speelsterkte worden ingedeeld.

Maar er is veel meer: gratis hapjes en drankjes, koffie met gebak, een gratis BBQ op zondag voor iedereen, DJ Kees op zondag en natuurlijk…..de Grote Loterij!

Kortom: 2 dagen feest op onze mooie park!

Er kunnen ongeveer 100 leden meedoen, wees er snel bij, want vol = vol!

De inschrijfformulieren liggen in de hal van de kantine of klik hier om het inschrijfformulier digitaal in te vullen. Het ingevulde digitale formulier mag je mailen naar wisseltoernooi@ltcdeheerenduinen.nl of uitprinten en in de groene bus deponeren in de hal van de kantine.

Zoals elk jaar kun je ook met z’n tweetjes (voor 1 speelplek) inschrijven.
Wil je met meerdere personen graag in dezelfde poule spelen geef dit dan aan op de inschrijfformulieren en bevestig ze aan elkaar met een nietje.

Wij doen ons best om jullie leuk in te delen!

Woensdag 17 juni sluit de inschrijving zodat wij ruim de tijd hebben om mooie poules samen te stellen.

Graag tot ziens op het wisseltoernooi!

Sportieve groetjes,

Bert van Kaam