Gemengd Wintercompetitie 2017-2018 Informatie en Reglement

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Seizoen 2017/2018 willen wij op het park van LTC De Heerenduinen met een wintercompetitie gemengd dubbel van start gaan die qua opzet vergelijkbaar is met de wintercompetite van de afgelopen 25 jaar zoals gespeeld in de tennishal in IJmuiden van Herman Seegers.

Opzet

Er wordt op een zondag om de 14 dagen een uur gespeeld. Startdatum zondag 1 oktober. Einddatum 25 maart 2018. Aanvangstijd 15 uur. Er kunnen verscheidene poules worden gevormd. Er zijn 12 banen beschikbaar. Er wordt 13 dagen gespeeld. 12 poulewedstrijden en de laatste dag is een finaledag.

Uiteraard kan er alleen gespeeld worden met goedkeuring van onze groundsman, beheerder van de banen, de heer Ruud Deiman.

Indien er wedstrijden worden afgelast kan de wedstrijd de zondag daarop worden gespeeld. Ook andere data en tijdstippen zijn in overleg met de wedstrijdleiding mogelijk.

De kosten bedragen:

• voor leden van LTC De Heerenduinen met wintertennis lidmaatschap : € 10,-
  • voor leden van de LTC De Heerenduinen zonder wintertennis aanvulling: € 30,- + € 10,-
  • voor niet leden van LTC De Heerenduinen: € 75,- + € 10,-

Wedstrijdleiding

Dennis Hoitinga 06-51884839 mailadres: dennis-velsen@hotmail.com

Gerda Burggraaf 06-25238540 mailadres: info@de-burcht.nl

Reglement wintercompetitie 2017-2018 LTC Heerenduinen

De speeldagen zijn:

Jaar Dag Maand
2017 1 oktober
2018 7 januari

Speeltijd

Er wordt 2 x een half uur zuivere speeltijd gespeeld. Vooraf is er tijd om in te slaan. Na het eerste half uur wordt er gewisseld van speelveld.

De wedstrijd begint en eindigt bij het horen van de bel. De rally wordt niet uitgespeeld. Alleen volledig gespeelde games tellen.

Wedstrijdpunten

1. gewonnen partij verschil in games 3 of meer: winnaar 3 punten, verliezer 0 punten
  2. gewonnen partij verschil in games 2 of minder: winnaar 2 punten, verliezer 1 punt
  3. gelijke stand, beide 1 punt.

Per gespeeld uur zijn er dus maximaal 6 punten te behalen.

Na afloop van de partijen dient de stand aan de wedstrijdleiding te worden gemeld.

Verhindering of afgelasting

Bij verhindering heeft U zelf de mogelijkheid een andere datum met uw tegenstander af te spreken.

Bij algehele afgelasting zal de wedstrijdleiding een andere datum vaststellen.

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding. Deze besluiten zijn bindend.