Heerenduinen Business Club

Iedere sponsor wordt automatische lid van de Heerenduinen Business Club

Sponsoren en Donateurs zijn belangrijk voor LTC De Heerenduinen, zij maken vaak het verschil en zorgen ervoor dat wij sportief onze maatschappelijke doelen realiseren. Zij hebben allen bij LTC De Heerenduinen een streepje voor. Ongeacht of een bedrijf of organisatie een grote of een kleine bijdrage levert deze club wil verbinden en sportief zaken doen stimuleren.

De Heerenduinen Business Club verwelkomt ondernemend Velsen met sociale betrokkenheid en een hart voor tennis. Ons welgelegen tennispark is de zomer hotspot voor vele goede zaken; tennis is niet alleen goed voor jong & oud, ook is het goed voor de teambuilding en op een gezonde wijze sportief netwerken. Het lidmaatschap van de Heerenduinen Business Club is ook geheel vrijblijvend voor iedere sponsor en verplicht tot niets. Het is ons streven om onze sponsoren hDSC_9480ierdoor meer te betrekken bij de onze vereniging.

We zijn blij met iedere sponsor op een van de toernooien, van teams, onze donoren en onze structurele club sponsoren en dat willen laten blijken met een aantal activiteiten door het jaar heen.

Ieder lid van de mag bedrijven interesseren om onze vereniging financieel te steunen en activiteiten met ons te organiseren waar hun naam aan mag worden verbonden. Sponsors worden uitgenodigd voor o.a. het Business Tennis Toernooi, de Sponsoren Receptie en staat open voor samenwerken met bestaande business verenigingen in de regio.

Reciprociteit

Wij verwachten dat de bedrijven die ons ons zaken doen en regelmatig factureren  sturen, ons ook  willen steunen. Andersom geven wij sponsors ook de mogelijkheid om zaken met ons te doen – wij hanteren reciprociteit als uitgangspunt (Wederkerigheid van zaken).  Er zijn diverse mogelijkheden om ons te stenen dat u overigens ook direct belastingvoordelen oplevert.

Heerenduinen Business Tennis Toernooi

Dit jaar zal wordt er op 4 juli het Heerenduinen Business Tennistoernooi georganiseerd, met als sponsordoel “een sportief gebaar” dat zich richt op Jeugdtennis. Het hoofdsponsor is de Stichting Donate IT, welke zich richt op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het werven van fondsen voor goede doelen, door middel van het schenken van software en hardware door grote organisaties en bedrijven. Na het toernooi en de uitreiking is er het sponsordiner.  Meer info

De Heerenduinen Business Club heeft ook een eigen LinkedIn pagina en is een e-mail naar sponsoring [at] ltcdeheerenduinen.nl.