Inschrijven Voorjaarscompetitie 2018

Je kunt je eerdaags weer inschrijven voor de voorjaarscompetitie.

Inschrijvingen voor de district of landelijke competitie voorjaar 2018 kunnen tot 26 november worden verstuurd door een digitale inschrijfformulier in te vullen.

Klik hier voor het digitale inschrijfformulier.

Teams die dit jaar hebben meegedaan moeten weer opnieuw inschrijven. Uitsluitend teams (minimaal 4 personen) kunnen zich opgeven. Teams die zich na inschrijving bij de KNLTB terugtrekken moeten de boete, van € 225,00 die de vereniging krijgt, zelf betalen. Dit geldt ook voor de boetes die de KNLTB tijdens de competitie oplegt .
De onderdelen waarvoor kan worden ingeschreven zijn:

DAMESCOMPETITIE district noord west                 aanvangstijd       variabel 09.00- 10.00 uur
Dames dubbel 35+ dinsdag (4xDD)
Dames dubbel donderdag    (4xDD)

ZATERDAG district noord west                                    aanvangstijd variabel 09.00 – 16.00 uur
Gemengd 17+                       (DE-HE-GD-DD-HD)
Gemengd Dubbel 35+        (DD-HD-2xGD)
Dames 17+                            (4xDE-2xDD)
Dames Dubbel 35+             (4xDD)
Heren 17+                             (4xHE-2xHD)
Heren Dubbel 35+              (4xHD)

ZONDAG landelijk                                                            aanvangstijd variabel 09.00 – 16.00 uur
Gemengd                               (2xDE-2xHE-DD-HD-2xGD)
Gemengd 35+                       (DE-HE-GD-DD-HD)
Dames                                    (4xDE-2xDD)
Heren                                     (4xHE-2xHD)
Heren 35+                             (4xHE-2xHD)

Instapcompetitie (8/9 spelers)

Ben jij net begonnen met tennis of tennis je al even maar lijkt competitie spelen je nog een brug te ver? Dan is de nieuwe instapcompetitie iets voor jou. Resultaten zijn minder belangrijk, je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. Door de compacte vorm past het gemakkelijk in je agenda!

• Beginnende competitiespelers (cat. 8/9) van 17 jaar en ouder

Eigenschappen

• 2x dubbel en alle combinaties mogelijk (bijv. twee vrouwen tegen 1 man en 1 vrouw)
  • Spelen op je eigen niveau
  • Gezelligheid
  • 2 niveaus binnen instapcompetitie
  • Telt niet mee voor je speelsterkte (DSS)
  • Beslissende wedstrijdtiebreak als 3de set + bij een stand van 40-40 beslissend punt

Wanneer

7 speeldagen tijdens de Voorjaarscompetitie in april en mei 2018 op donderdagavond of zondagmiddag (je hebt zelf de keuze).

Echter de Heerenduinen heeft geen banen beschikbaar op donderdagavond, daarom zal er op ons park op zondagmiddag worden gespeeld. Op een ander park zou de competitie dus wel op donderdagavond gespeeld kunnen worden.

Anja Geels             VCL District

Anneke Wernke   VCL Zondag Landelijk