Aanmelden nieuwe jeugdleden

Wat moet ik doen om lid te worden van LTC De Heerenduinen?

1) Een inschrijfformulier invullen, Jeugd Inschrijfformulier.
2) Een recente pasfoto meesturen.
3) Opsturen naar het adres dat op het formulier staat.

Contributies en prijzen 2014
Jeugdleden (pupillen t/m 11 jaar, incl. training)                 € 115,00
Jeugdleden (junioren t/m 17 jaar, incl. training)                € 135,00

U kunt ook contact op nemen met de ledenadministratie:
Dhr. Aad Moerman, Alexander Bellstraat 46, 1972 RC IJmuiden, telefoon:  0255-513487
e-mail: ledenadministratie@ltcdeheerenduinen.nl

Pasfoto
De spelerspas kan voor het begin worden opgehaald tijdens zogenaamde ‘pasjesavonden’. Voor deelname aan door de KNLTB georganiseerde competities/toernooien dient een (goed gelijkende) pasfoto op de ledenpas te staan. De pasfoto kunt u inleveren bij de ledenadministratie. Voor juniorleden (tot 18 jaar) de pasfoto iedere 5 (vijf) jaar vernieuwd te worden. De club en het verenigingslid zijn zelf verantwoordelijk voor het toezicht op deze KNLTB regel.

Lessen
Bij het lidmaatschap krijgt de jeugd standaard 1 uur les.
Alle lessen van De Heerenduinen worden verzorgd door Tennisschool Kennemerland (TSK).

We onderscheiden twee groepen:

Pupillen           – Jeugd t/m 10 jaar
Junioren          – Jeugd 11 t/m 17 jaar

De pupillen zijn ingedeeld op de woensdagmiddag van 13:00 tot 17:30 uur. Als de woensdag vol zit dan kan er les gegeven worden op de zaterdagochtend of één van de andere middagen.

De lessen voor de junioren worden gegeven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16:00 tot 17:30.

Opzeggen
Een jeugdlid dat het lidmaatschap voor het volgende seizoen wil opzeggen dient dit vóór 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk/per e-mail  te doen via  ledenadministratie@ltcdeheerenduinen.nl.