Jeugd Nieuws

Even voorstellen……

Sinds de winter van 2005 is Tennisschool Kennemerland (TSK) verantwoordelijk voor alle vormen van tennisles bij De Heerenduinen.
TSK is al meer dan 10 jaar een begrip in de regio Noord-Holland-Noord. Oprichter Ronald van der Linden is al 15 jaar de hoofdtrainer van HLTC Marquêtte en met deze verenging heeft hij een sterke selectie weten te creëren dat volledig vanuit de eigen jeugd is opgebouwd. Volgens Ronald is TSK vooral bekend geworden door de warme intensieve en persoonlijke samenwerking met het kind en de ouders. De openheid en eerlijkheid van beide kanten heeft mede geleid tot de successen van de laatste jaren. Omdat TSK de intentie heeft om niet groter te worden dan zoals het nu is, kunnen ze dit ook de komende jaren op deze wijze garanderen.

Wil je meer weten over TSK, neem dan kijkje op hun website, daar staat veel informatie.
TSK traint niet alleen jeugdleden, Seniorleden kunnen natuurlijk ook lesnemen in de zomer.