Leuk dat je overweegt om lid te worden van L.T.C. de Heerenduinen.

Aanmelden

Aanmelden voor het lidmaatschap kan door het invullen van uw gegevens via onderstaande link.

Nadat uw gegevens zijn ontvangen door de ledenadministrateur ontvangt u een bevestiging via E-mail met daarin uitleg over de onderstaande onderwerpen:

Wilt u nu al meer informatie?

Wanneer je gaat beginnen met de tennissport, is het aan te bevelen om tennislessen te nemen. Hiermee bevorder je het aanleren van de juiste houding en slag. Dit voorkomt blessures.

Maar ook bij prestatiegericht tennis dien je ondersteuning te hebben van een trainer.

Voor het geven van tennislessen en het geven van trainingen heeft LTC de Heerenduinen hiervoor een contract afgesloten met Tennis School Kennemerland (TSK) van Ronald van der Linde. Voor meer informatie over TSK klik op onderstaande link www.tennisschoolkennemerland.nl

Beginnende senioren die tennislessen gaan volgen krijgen van de vereniging een eenmalige korting van € 35, = op het lesgeld.

• Uitgebreide informatie is terug te vinden in het Infoboek.

Iets (nog) niet duidelijk?
Neem dan voor meer informatie contact op met de ledenadministratie.:

Mevr. Gerda Booij
Adres         : Snippenbos 19