Jeugd informatie

LTC de Heerenduinen vindt het belangrijk dat kinderen die lid worden leren tennissen.  Daarom krijgen alle jeugdleden vanaf het begin van het zomerseizoen 16 tennislessen aangeboden. Deze lessen worden betaald vanuit de contributie.
Voor het geven van tennislessen heeft de vereniging een contract afgesloten met Tennisschool Kennemerland (TSK) o.l.v. Ronald van de Linde.
Gedurende het jaar wordt voor de jeugd een aantal vaste activiteiten georganiseerd:
  1. Vrienden en Vriendinnen dag
    Dit is de opening van het seizoen.
  2. Clubkampioenschappen
    Elk jeugdlid kan hiervoor inschrijven.
  3. Jeugd District clubkampioenschappen
    Deelnemers worden door de trainer geselecteerd.
  4. Jeugddag
    In juni organiseert de jeugdcommissie deze dag. Een clinic wordt gegeven door de trainers van tennisschool TSK met de spelers van de seniorenselectie. Andere onderdelen zijn een racketmiddag en barbecue.
  5. Bal  en slagvaardigheid test
    Jaarlijks omstreeks 2 weken voor de zomervakantie wordt er voor de jeugd t/m 12 jaar een bal  en slagvaardigheid test gehouden. Na afloop ontvangen de deelnemers een diploma.
  6. Woensdagmiddag Instuif.
  7. TennisKids (competitie)  Voor meer informatie Klik hier.