KNLTB.Club app

Algemeen.

Bij LTC de Heerenduinen kan je gebruik maken van de KNLTB.Club app.
Als je een aanmelding hebt verstuurd en deze is door de ledenadministratie geaccepteerd dan wordt er via E-mail een persoonlijke uitnodiging verstuurd om de app te installeren op je smartphone en/of tablet.
In deze uitnodiging staat hoe je de app gebruiksklaar kan maken. Door het aanmaken van een wachtwoord wordt de app persoonlijk gemaakt.
Via de app probeert de vereniging de communicatie met haar leden te verbeteren.
De app
De app bevat (momenteel) de volgende informatie:
  1. Clubnieuws.
    Hier vindt je alle actuele nieuwsberichten.
  2. Club agenda.
    Alle evenementen die de vereniging organiseert vindt je hier terug.
  3. Contact.
    Snelkoppeling de mogelijkheden om contact te zoeken met het secretariaat en het snel raadplegen van de website van de vereniging.
  4. Persoonlijke pagina.
    Hier de mogelijkheid om een pasfoto aan te maken en te versturen naar de ledenadministratie. Ook het beheren van een persoonlijke clubagenda is mogelijk.
In de toekomst wordt ook de mogelijkheid geboden om via de app in contact te komen met overige leden en een baan te reserveren (Baan afhangen).

De app is momenteel nog volop in ontwikkeling en wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe mogelijkheden.