Open Dag 2017

Klik hier voor het inschrijfformulier Proefles Jeugd Open Dag 2017. Maar gewoon spontaan langskomen mag natuurlijk ook!

Op zondag 2 april 2017 organiseert L.T.C. De Heerenduinen een Open Dag, op ons tennispark aan de Heerenduinweg 12 in IJmuiden. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom op ons park.

Naast de Open Dag hebben we ook dit jaar weer het evenement “Maak Kennis met Buitentennis”. Klik hier voor meer informatie.

De Open dag start om 14.00 uur en rond 17.00 uur is het officiële programma afgelopen.

Iedereen is van harte welkom, zowel leden als niet-leden. Wat is er allemaal te doen op deze middag?

• Alleen voor of op zondag 2 april 2017 is een jaar lidmaatschap voor nieuwe leden maar €95,-!
  • GRATIS! Proeflessen voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar door Tennisschool Kennemerland
  • GRATIS! Proeflessen voor de senioren door Tennisschool Kennemerland
  • Kennismaken met tennisvereniging LTC De Heerenduinen
  • Een muziekspektakel met een DJ
  • Verkoop van tennisartikelen door Sport 2000
  • Een stand van Limena’s zeep en waxmelts
  • Inschrijven trainingen 2017 voor nieuwe leden en bestaande leden
  • De mogelijkheid om je in te schrijven voor de kantinedienst voor bestaande leden
  • Ophalen KNLTB ledenpas
  • En nog veel meer dus kom gezellig langs.