Wisseltoernooi 2016

In het weekend van 2 en 3 juli organiseren wij weer het gezelligste toernooi van onze vereniging: Het Wisseltoernooi!

Twee dagen lekker tennissen met verschillende partners en steeds weer tegen andere tegenstanders……maar wel allemaal uit je eigen poule (bestaande uit 16 personen), die niet alleen op speelsterkte worden ingedeeld, maar ook op verzoek worden samengesteld.

Speciaal voor de nieuwe leden zonder enige tenniservaring willen wij een poule samenstellen. Vermeld in dat geval bij de speelsterkte op het inschrijfformulier dat je beginner bent.

Maar er is veel meer: gratis hapjes en drankjes, koffie, een gratis BBQ op zondag voor alle spelers, DJ Kees op zondag en natuurlijk…..de Grote Loterij! Kortom: 2 dagen feest op onze mooie park!

Er kunnen ongeveer 100 leden meedoen, wees er snel bij, want vol = vol! De roze inschrijfformulieren liggen in de hal van de kantine of vul het inschrijfformulier digitaal in door hier te klikken. Het ingevulde papieren formulier mag je in de groene bus gooien in de hal van de kantine.

Zoals elk jaar kun je ook met z’n tweetjes (voor 1 speelplek) inschrijven. Wil je met meerdere personen graag in dezelfde poule spelen geef dit dan aan op de inschrijfformulieren en bevestig ze aan elkaar met een nietje. Wij doen ons best om jullie leuk in te delen!

Op 26 juni sluit de inschrijving zodat wij ruim de tijd hebben om mooie poules samen te stellen.

Graag tot ziens op het wisseltoernooi!

Sportieve groetjes, Bert van Kaam Gerda Booij

HD_poster-WisseltoernooiA3