Wisseltoernooi 2017

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Schrijf je in voor het Wisseltoernooi 2017. Op zondag 25 juni organiseren wij weer het gezelligste toernooi van onze vereniging: Het Wisseltoernooi!

Een dag lekker tennissen met verschillende partners en steeds weer tegen andere tegenstanders……maar wel allemaal uit je eigen poule (bestaande uit 16 personen), die niet alleen op speelsterkte worden ingedeeld, maar ook op verzoek worden samengesteld.

Speciaal voor de nieuwe leden zonder enige tenniservaring willen wij een poule samenstellen. Vermeld in dat geval bij de speelsterkte op het inschrijfformulier dat je beginner bent.

Maar er is veel meer: gratis hapjes en drankjes, koffie, een gratis BBQ op zondag voor alle spelers, DJ Kees op zondag en natuurlijk…..de Grote Loterij! Kortom: 2 dagen feest op onze mooie park!

Er kunnen ongeveer 100 leden meedoen, wees er snel bij, want vol = vol! De blauwe inschrijfformulieren liggen in de hal van de kantine of vul het inschrijfformulier digitaal in door hier te klikken. Het ingevulde papieren formulier mag je in de groene bus gooien in de hal van de kantine.

Inschrijfgeld is 15 Euro p.p. Het inschrijfgeld kan betaald worden bij de wedstrijdleiding op zondag 25 juni.

Zoals elk jaar kun je ook met z’n tweetjes (voor 1 speelplek) inschrijven. Wil je met meerdere personen graag in dezelfde poule spelen geef dit dan aan op de inschrijfformulieren en bevestig ze aan elkaar met een nietje. Wij doen ons best om jullie leuk in te delen!

Op zondag 18 juni sluit de inschrijving zodat wij ruim de tijd hebben om mooie poules samen te stellen. Graag tot ziens op het wisseltoernooi!

Sportieve groet, Het Wisseltoernooi Team