Zicht Open 50+ 2017

Met dank aan onze hoofdsponsor:

Zicht_v2_stack_FC-PNG-LOGO

Alle actieve tennissers van 50 jaar en ouder kunnen vanaf nu inschrijven! Klik hier om je in te schrijven.

Op maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus 2017 wordt het 19e open 50plus toernooi van LTC de Heerenduinen gehouden.

Voor het derde achtereenvolgende jaar is “Zicht” risico- en verzekeringsadviseurs sponsor van het toernooi.

Onderdelen waar men voor kan inschrijven zijn :
Dames Dubbel, Heren Dubbel en Gemengd Dubbel in de speelsterkte 6,7,8 en 9.

De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00 uur en 16.30 uur.
Evenals de voorgaande jaren worden de deelnemers ingedeeld in poules.

De maximale speeltijd per wedstrijd is anderhalf uur.
Bij inschrijving van één onderdeel is één verhindering toegestaan.Bij inschrijving van twee onderdelen is GEEN verhindering toegestaan.

Op vrijdag 4 augustus wordt het toernooi om 15.00 uur afgesloten met een live optreden van Cock Zwanenburg uit IJmuiden.

Inschrijven kan t/m zaterdag 22 juli 2017. Schrijf u snel in door op één van de knoppen in deze email te klikken. Het inschrijfgeld is € 10,00 per onderdeel.

Graag tot ziens op het toernooi.