Zwart Techniek Open 2017

Met dank aan onze hoofdsponsor:

Het Zwart Techniek Open 2017 wordt dit jaar gehouden van zaterdag 29 juli 2017 tot en met zondag 6 augustus 2017.

Klik hier om je in te schrijven.

Met trots kunnen wij mede delen dat Zwart Techniek te IJmuiden voor het vijfde jaar op rij onze hoofdsponsor is!

Tijdens het Open Toernooi wordt vanaf de maandag tot en met de finale weekend, iedere dag verse broodjes en avondmaaltijden gemaakt.

De overheerlijke belegen broodjes wordt door onze keukenmedewerkers iedere dag vers belegd. De avondmaaltijden worden verzorgd door onze keukenmedewerkers vanaf de maandag van het Open Toernooi.

Natuurlijk staan onze barmedewerkers weer klaar om je van diverse drankjes te voorzien en zijn onze eigen versnaperingen het eerste weekend van het Open Toernooi en door de hele week verkrijgbaar.

Wij schenken Jupiler en Hertog Jan uit de tap en we verkopen ook flesjes Leffe blond, Hoegaarden witbier, Hoegaarden rosé bier, Corona, Hoegaarden witbier 0% en rosé bier 0%!

Onze wijnen worden geleverd door Slijterij De Drankenier.

Gedurende het toernooi maakt onze huisfotograaf Arie van Os regelmatig foto’s.

Er is minder parkeerruimte dan andere jaren, bovendien is het op vrijdag 31 juli en tijdens het finale weekend zeer druk op het park en kan het zijn dat het aantal parkeerplaatsen niet voldoende is.

Bij een volle parkeerplaats raden wij u aan te parkeren bij zwembad De Heerenduinen, een paar honderd meter terug. Tevens is er een parkeergelegenheid tegenover het zwembad ter hoogte van het tankstation. Voor fietsers is er een zeer ruime fietsenstalling.

De wedstrijdleiding is bereikbaar:

29 juli 2017 en 30 juli 2017 vanaf 12.00 uur,

31 juli 2017 tot en met 4 augustus 2017 vanaf 17.00 uur

5 augustus 2017 en 6 augustus 2017 vanaf 8.30 uur

Telefoon: 0255-537044 (kantine)

Makkelijker en vaak sneller is de wedstrijdleiding per e-mail te bereiken: opentoernooi@ltcdeheerenduinen.nl

50+ Open Toernooi
Let op: Overdag van 1 augustus tot en met 5 augustus wordt op het park een 50+ toernooi gespeeld en is de wedstrijdleiding van het Zwart Techniek Open niet aanwezig.