Eindelijk is het dan zover!!!!

Vanaf woensdag 29 april mogen we eindelijk weer tennisles geven aan onze jeugd t/m 18 jaar.

Omdat, ook in de gemeente Velsen, veel sportmogelijkheden nog niet vrijgegeven zijn en sporten belangrijk is bieden we de jeugd van Velsen vanaf 29 april tot 16 mei de gelegenheid op ons park te komen tennissen.

Heb je nog nooit getennist? Een mooie kans om dit eens uit te proberen! Je krijgt gratis lessen en voor een tennisracket en ballen wordt gezorgd. Het enige wat belangrijk is: draag gympen of sportschoenen zonder grof profiel.

Je kunt meekomen met een tennissend vriendje of vriendinnetje, je kunt natuurlijk ook komen zonder dat je iemand kent die tennist. Als je gebracht wordt moet degene die je brengt wel buiten de ingang van het park blijven, dat zijn tot 20 mei de regels. Natuurlijk worden er telefoonnummers genoteerd en zijn er altijd senior leden aanwezig.

• Wanneer kan je het beste komen?

Op maandag en donderdag:

De jeugd van 4 tot en met 11 jaar krijgt les van 16:00 uur tot 16:50 uur.

De jeugd van 12 tot en met 18 jaar krijgt les van 17:00 uur tot 17:50 uur.

Op woensdag:

De jeugd van 4 tot en met 11 jaar krijgt les van 15:30 uur tot 16:20 uur.

De jeugd van 12 tot en met 18 jaar krijgt les van 16:30 uur tot 17:20 uur.

De trainer deelt je in bij een groep die het beste bij je past en het leukste voor je is!

• Welke procedure geldt bij aankomst op het park?

Ben je geen lid van de vereniging geef dan het telefoonnummer van de ouders/verzorgers door zodat we hen kunnen bellen als dat nodig mocht zijn.

Kinderen (die thuis al naar het toilet zijn geweest) worden opgevangen door de leraar of iemand van de vereniging bij de ingang. Na handen reinigen met handgel kunnen de kinderen naar de baan. De ouders blijven buiten het park.

Kinderen worden na de les weer naar de poort gebracht waar ze worden opgehaald.

Per baan krijgen maximaal 6 kinderen (tot 12 jaar) les. Deze kinderen zijn niet verplicht afstand te houden.

Per baan krijgen maximaal 2 jeugdleden les (vanaf 12 tot 18 jaar), de 1.5 m afstand dient hier gehanteerd te worden.

• Calamiteiten

Er zullen voortdurend twee senior leden van de vereniging aanwezig zijn. Bij blessures of ongelukjes zijn zij het aanspreekpunt, ze houden er tevens toezicht op dat iedereen zich aan de (tijdelijke) regels houdt.

We wensen jullie veel plezier met het tennissen!