Dubbel Toernooi zaterdag 8 juni

11 mei 2024

Op zaterdag 8 juni staat ons prachtige park in het teken van het eerste "Dubbel Toernooi 2024". Dit belooft een dag vol sportieve uitdagingen en gezelligheid te worden, en we nodigen jou van harte uit om deel te nemen.

Wat kun je verwachten? Dubbelplezier op jouw niveau, of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint. Het toernooi omvat zowel tennis- als padelwedstrijden, gespeeld in poules met als doel twee gewonnen sets (en eventueel een derde set in een super tiebreak). Minimaal twee wedstrijden zijn gegarandeerd, met een maximum van drie.

Belangrijke informatie:

- Schrijf je in als koppel of alleen, waarbij wij je zullen koppelen aan een partner.

- Alle niveaus zijn welkom!

- Ten minste één van de twee spelers moet lid zijn van LTC De Heerenduinen.

- Inschrijven is mogelijk tot 5 juni. De kosten bedragen € 7.50 voor leden en € 10.00 voor niet-leden. Inschrijven kan via de KNLTB.Club app.

Na afloop van de sportieve strijd sluiten we de dag af met een gezellig feestje, waarbij we samen kunnen napraten over de hoogtepunten van de dag.

Mis dit unieke evenement niet en schrijf je snel in voor het Dubbel Toernooi 2024. We kijken ernaar uit om samen met jou een fantastische dag te beleven op ons prachtige park!

Met sportieve groet,

Quaid en Erik