Goed nieuws van het Padelfront

29 december 2021

Afgelopen dinsdag hebben wij na veel mailverkeer en contact eindelijk de laatste handtekening van de gemeente binnen voor een garantstelling. Dit doet de gemeente in samenwerking met het waarborgfonds. We hebben uiteraard niet stil gezeten deze periode. Verschillende teams (baanonderhoud ploeg met groundsman, elektrateam en padelteam) hebben alle voorbereidingen getroffen zodat we kunnen starten met de bouw en opstart van het nieuwe seizoen.

Dit alles betekent dat we eindelijk kunnen gaan bouwen. De bouw van de padelbanen zal dan ook in februari beginnen.

Wij zijn hier als vereniging erg trots op en hopen dat we nu toekomstbestendig zijn voor de komende periode. We hopen medio april het padel te kunnen aanbieden. Dit is nog onder voorbehoud van weer en bouwer.

Sponsoring

Er zijn vanuit de vereniging veel vragen of mensen een bijdrage kunnen geven voor de padelbanen. Van hieruit hebben we beleid geformuleerd met betrekking tot sponsoring.

Het sponsorteam onder leiding van Stefan de Groot en Erik Koks heeft een prachtig sponsormenu samengesteld.(Lay-out René de Velden-Harsenhorst) Heeft u interesse in sponsoring op onze mooie vereniging, klik hier om het menu eens te bekijken.

Mocht u na het lezen interesse of vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met onze sponsorcommissie op via [email protected]

Crowdfunding

Wij zullen voor degene die individueel een bijdrage wil geven een crowdfunding opstarten. Hier zal deze week nog een nadere mail voor worden gestuurd.
Vanuit de crowdfunding willen we de Heerenduinen helpen de lening zo snel mogelijk af te lossen. Ook willen we de elektra-installatie voor de padellichtmasten laten installeren en investeren in beveilingscamera's en toegangssyteem.
Wij zijn erg dankbaar voor elke donatie!

Voor nu wensen wij u een gezond en sportief 2022.

Namens het bestuur,

Mark van Os, Edward van Waveren, Tjeerd Hendriks en Philip Burggraaf