Libelle Service nieuwe padel- en tennissponsor voor 3 jaar!

19 juni 2022

Wij zijn als vereniging erg trots met onze sponsor Libelle Service. Deze is dit jaar toegetreden tot onze padel- en tennissponsors. We hopen dat we een mooie samenwerking zullen hebben. Libelle Service is onder andere sponsor van onze derde padelbaan en negende tennisbaan.

Wilko v.d. Pieterman de eigenaar van Libelle Service is van oudsher al lid van onze prachtige vereniging. Wilko is ook bevangen door Padel en was dan ook razend enthousiast dat we dit bij de Heerenduinen hebben gerealiseerd.

Deze ontwikkeling wilde Wilko met Libelle Service ook erg graag ondersteunen. Hier waren we als vereniging natuurlijk erg blij mee en zijn we een mooie samenwerking gestart.

Libelle Service ontzorgt en helpt uw organisatie op verschillende vlakken.

Zo kunnen ze de schoonmaak van uw organisatie verzorgen, maar kunnen ze ook een logistiek deel van uw organisatie overnemen.

Als u een facilitair probleem heeft ontzorgen ze uw organisatie. Bent u geïnteresseerd in Libelle Service? Kijk gerust eens rond op de website https://www.libelleservice.nl.

Wij als Heerenduinen zijn in ieder geval erg trots dat we Libelle Service als sponsor hebben kunnen binnenhalen. We hopen op een lange en mooie samenwerking.

Het Sponsorteam,

Erik Koks en Stefan de Groot