Maak Kennis met Tennis

17 september 2021

Beste leden van LTC De Heerenduinen,

Vanuit de vereniging is er een grote ambitie om de komend jaren te groeien in aantal leden. In samenwerking met Baars Tennisschool heeft de vereniging daarom een uitgebreid plan bedacht om nieuwe mensen te interesseren voor de tennissport en te binden aan onze vereniging.

Belangrijk onderdeel van dit plan is het vrijblijvend volgen van proeflessen. Deze actie, genaamd Maak Kennis met Tennis, biedt introducees de mogelijkheid om 5 lessen te volgen voor 35 euro. Daarna kunnen ze besluiten om lid te worden van de vereniging.

Baars Tennisschool heeft de afgelopen jaren bij andere clubs zeer veel nieuwe leden kunnen binden voor andere verenigingen in de regio. De hulp van onze leden, om deze actie ook bij ons tot een succes te maken, is echter erg belangrijk.

Daarom het verzoek om dit bericht te liken en/of delen op je tijdlijn. Misschien ken je nog mensen die het leuk vinden om tennis eens te proberen? Tag deze mensen hieronder of deel de flyer digitaal met ze.

Samen gaan we voor meer tennis bij Ltc De Heerenduinen!