Nieuw! Groepen in onze club app!

13 mei 2022

Via onze KNLTB.Club app is er vanaf nu de mogelijkheid, voor Heerenduinen leden, om met elkaar in contact te komen. Onderin het menu staat de optie 'Maatjes'. Hierna kan je bovenin de tabblad 'Groepen' aanklikken.

We hebben twee groepen aangemaakt. Heerenduinen Padel en Heerenduinen Tennis. We hebben alle padelleden en tennisleden met een padelrating in de eerste groep gezet. Alle tennisleden staan in de tweede groep.

Je kan je eenvoudig aanmelden en afmelden in de groepen.

Klik op de volgende link voor de handleiding van de KNLTB.Club app. De alinea over Groepen staat op paginanummer 8.

Club app handleiding

We kunnen meerdere groepen aanmaken. Bij het aanmaken van de groepen kunnen we bepaalde regels toepassen zoals maximale/ minimale leeftijd, gender en speelsterkte tennis/ padel. We staan open voor allerlei suggesties en we maken de groep graag voor je aan.

Stuur je voorstel naar: [email protected].

Vergeet niet je notificaties aan te zetten op je mobiele telefoon en in de KNLTB.Club app. Je krijgt anders niet direct de berichten te zien op je mobiele telefoon. Door onderin het menu 'meer' te selecteren en vervolgens op 'App instellingen' te klikken kan je meldingen aan- of uitzetten.

Let op, je moet de KNLTB.Club app nog wel via de instellingen van je mobiele telefoon toegang geven voor notificaties!

Dit is de kans om kennis te maken met één of meerdere nieuwe tennis- of padelmaatjes van hetzelfde niveau en/of leeftijd!

Klik hier voor meer informatie over de KNLTB.Club app.