Padelbanen keuring

11 april 2022

Vandaag heeft de keuring plaast gevonden van onze padelbanen. De banen zijn goed gekeurd en kunnen vanaf nu door de leden worden geboekt in ons boekingssysteem.

Klik hier om ons boekingssysteem te openen.

Je kan het boekingssysteem ook openen door middel van onze KNLTB.Club app.

Klik hier voor meer informatie over de KNLTB.Club app.

Niet-leden kunnen vanaf maandag 18 april een padelbaan huren. De huur van een padelbaan kost van 10.00 uur - 17.00 uur €20,- per uur en van 17.00 uur - 23.00 uur €25,-.

Klik hier om vanaf maandag 18 april een padelbaan te huren.

Op zaterdag 16 april 2022 van 15.00 uur - 17.00 uur zal er door onze padelschool T.O.V. een padelclinic gegeven gaan worden. De drie padelbanen zijn voor de padelclinic beschikbaar en er zal door meerdere padelleraren een clinic gegeven worden. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Iedereen mag mee doen van jong tot oud van leden tot niet-leden. Er zullen voldoende leen-padelrackets zijn tijdens de padelclinic dus tot zaterdag 16 april allemaal!

We wensen iedereen veel plezier toe op onze nieuwe padelbanen!