Padelontwikkelingen

29 augustus 2021

De commissie van de padelbanen bouw heeft niet stil gezeten. Uit drie offertes is er een padelbaanbouwer gekozen.

De bouwer die drie padelbanen gaat bouwen op ons prachtige park is Padel-ID/ Rekre sport geworden. Inderdaad dezelfde bouwer als bij onze buren van LTC Groeneveen.

Het bestuur heeft onder voorwaarden een overeenkomst gesloten met Rekre sport.

De commissie heeft in samenwerking met het bestuur inmiddels al het papierwerk afgerond om de lening voor de padelbanen aan te vragen.

Stichting Waarborgfonds Sport gaat dit nu beoordelen en vervolgens doorsturen naar de gemeente. Hierna zal de gemeenten zich buigen over onze stukken met als doel om voor onze lening samen met SWS garant te gaan staan.

Tevens zijn de benodigde stukken door ons aangeleverd voor de vergunning. Deze stukken liggen nu ook ter beoordeling bij de gemeente.

Het is nu voor ons even afwachten wat er uit de beoordelingen gaat komen, maar we gaan niet stil zitten.

We zijn bezig om met een leuke Crowdfundingsactie te komen voor onze leden en iedereen die daar aan mee wil doen. Tevens gaan we sponsorpakketten maken en aanbieden aan de verschillende sponsoren.

We zijn lekker op weg en we houden jullie op de hoogte van de vervolgstappen en de tijdsplanning van de bouw van de padelbanen. Volg de website en FaceBook van de Heerenduinen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen m.b.t. de crowdfunding, sponsorpakketten en de bouw van de padelbanen!

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen