Programma bekend zaterdag 11 juni. Feest! 50 jarige jubileum!

10 mei 2022


Zoals je misschien al gelezen of gehoord hebt, bestaat onze prachtige club 50 jaar. Een goede reden voor een feest. Maar ook gaan wij onze nieuwe padelbanen officieel openen. Wij willen graag samen met jou dit jubileum vieren en wel op zaterdag 11 juni. Eventuele partner en kinderen zijn uiteraard ook welkom. 

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:

16:00 uur – 17:00 uur             Jeugdprogramma
17:00 uur – 18:45 uur             Receptie
18:00 uur – 18:15 uur             Opening padelbanen
20:00 uur – 01:00 uur            Feestavond 

Tijdens het jeugdprogramma krijgen de kinderen onder begeleiding van Baars Tennisschool een tennisclinic. Ook zal er een ijskraam van IJssalon Bonasera aanwezig zijn. 

De receptie is een uitgelezen mogelijkheid om de club, onder het genot van een hapje en een drankje, te feliciteren. Zanger/gitarist Erik van Houten en zijn pianist/percussionist zullen tijdens de receptie optreden. Rond 18:00 uur zullen onze 3 nieuwe padelbanen officieel geopend worden. 

Vanaf 20:00 uur zal het feest losbarsten. Zangeres Funky Diva Ezz en zanger Peter, beter bekend als het duo Haas & Haas, zullen de muzikale verantwoording nemen voor deze avond. Tussen de sets van Haas & Haas door zal een professionele DJ het feest op gang houden.

Wij hebben er onwijs veel zin in en hopen jou op deze dag te mogen ontvangen. 

Tot 11 juni!!!!!!!!! 

Namens het bestuur,

Harold, Tjeerd, Bas, Gerard en Mark (Het Feestteam)

Nieuwscategorieën