Reserveringsregels Padelbanen

06 april 2022

Op 11 april 2022 09.00 uur worden onze padelbanen gekeurd en dan kunnen we op onze drie nieuwe padelbanen spelen! De padelbanen worden dan opengesteld in onze boekingssysteem en kunnen dan door de leden en huurders worden gereserveerd.

Door de verwachte grote belangstelling om te padellen hebben we een aantal reserveringsregels bedacht. Dit omdat het voor zoveel mogelijk verschillende leden mogelijk moet worden om te gaan padellen.

We zullen de regels de eerste weken nogmaals tegen het licht houden en aanpassen indien dit nodig is. Daarnaast is er op bepaalde tijden ook een padelbaan beschikbaar voor de verhuur.

De padelbanen worden gereserveerd voor één uur en voor vier personen. De reserveringsregels zijn de volgende:

Spelregels reserveren/ spelen voor leden per week:

1. Baan reserveringen kunnen gemaakt worden via de KNLTB Club app of op de website.
    Klik hier om het boekingssysteem te openen op de website.
  2. Er kan maximaal zeven dagen (167 uur) vooruit gereserveerd worden.
  3. Je kunt maximaal 2 keer reserveren/ spelen op werkdagen tussen 17.00 uur - 23.00 uur en maximaal 2 keer reserveren/ spelen in het gehele weekend tussen 08.00 uur - 23.00 uur. Er mag maar 1 keer op dezelfde avond/ weekend dag gereserveerd/ gespeeld worden. Doordeweeks overdag (08.00 uur - 17.00 uur) kan er wel vaker gereserveerd/ gespeeld worden.
  4. Leden kunnen maximaal met drie introducés samen spelen. Het lid dat de reservering maakt moet dan per introducé €7,50 betalen via iDeal tijdens de boeking.

Je hebt een actieve KNLTB.Club account nodig om onze boekingssysteem te kunnen gebruiken. Inloggen doe je door middel van je bondsnummer of clublidnummer en de door jezelf aangemaakte wachtwoord. Je kan dan zowel via de KNLTB.Club app en op de website inloggen en je baan reserveren.

Klik hier voor meer informatie over de KNLTB.Club app.

Spelregels reserveren voor niet leden

1. Verhuur van een padelbaan is mogelijk voor niet leden via de meet and play website. Klik hier voor de meet and play webpagina van L.T.C. de Heerenduinen. De kosten zijn:
    1. €20,- tussen 10:00 uur – 17:00 uur
    2. €25,- euro tussen 17:00 uur – 23:00 uur
  2. Er kan maximaal 7 dagen (167 uur) vooruit gereserveerd worden.
  3. De verhuur van banen start een week later op maandag 18 april 2022.

Padelclinic

Op zaterdag 16 april 2022 van 15.00 uur - 17.00 uur zal er door onze padelschool T.O.V. een padelclinic gegeven gaan worden. De drie padelbanen zijn voor de padelclinic beschikbaar en er zal door meerdere padelleraren een clinic gegeven worden. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Iedereen mag mee doen van jong tot oud van leden tot niet-leden. Er zullen voldoende leen-padelrackets zijn tijdens de padelclinic dus tot zaterdag 16 april allemaal!

Sportieve groeten,

Tony Moco, Gerard Boeter en Jeroen Rutte