Sponsormenukaart

25 november 2021


“Dit voelt als het juiste moment om actief mee te doen” 

Erik(45) & Stefan (40), samen goed voor 42 jaar lidmaatschap bij de Heerenduinen. We kunnen wel zeggen dat de twee mannen bekend zijn met het reilen en zeilen binnen de vereniging. Dan blijft toch de vraag waarom nu?

Stefan; “Eigenlijk zijn er meerdere redenen om nu in te stappen. De club heeft een flinke aanwas van nieuwe leden ondanks of juist dankzij de crisis. Veel mensen hebben kennis gemaakt met tennis. Ook de ontwikkelingen op het vlak van Padel gaat IJmuiden en dus onze club een enorme boost geven het komende jaar. Ik zie hierbij vele mogelijkheden in de sponsoring van tennis in de combinatie met Padel. Ook niet onbelangrijk dat Erik en ik de vrijheid krijgen om een gedegen podium op te zetten voor al onze sponsoren. We zien graag dat we onze bestaande sponsoren het blijvend naar de zin kunnen maken en nieuwe sponsors kunnen aantrekken door de dynamiek die bij onze club leeft.’

En hoe gaan jullie het dan aanpakken?

Erik; “ Allereerst hebben we met elkaar een inventarisatie gemaakt over hetgeen er nu staat qua sponsormogelijkheden. We hebben hierbij ook gekeken naar pakketten die beschikbaar zijn op andere tennis & padelverenigingen. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleidt dat we met een Sponsormenu-kaart komen (zie bijlage) waarbij zowel de grote(re) als wel kleine sponsor zich goed kan bij voelen om zo de club LTC Heerenduinen te ondersteunen. De komende tijd gaan we vooral het gesprek aan met (potentiële) sponsors, alles is hierbij bespreekbaar. We merken dat de club leeft en dat er veel mensen zijn die de Heerenduinen een warm hart toedragen. Sowieso goed om dit samen met Stefan te doen, dit voelt voor ons als het juiste moment om actief mee te doen.” 

Wil jij ook een bijdrage leveren als sponsor? Dit kan op vele manieren! Bekijk de sponsormenukaart en neem vooral contact op met Erik of Stefan. 

Tot snel op ons park! 

Klik hier voor de sponsormenukaart van L.T.C. de Heerenduinen.

Erik      – 06-19848343

Stefan – 06-14443346

Nieuwscategorieën