Start crowdfunding padelbanen

31 december 2021

DONEREN

Zoals al aangekondigd in de nieuwsbrief van deze week sturen we nu nog aanvullende infromatie over de crowdfundingsactie.

We zijn een crowdfundingsactie gestart doordat er veel vraag kwam vanuit leden of ze een bijdrage konden geven voor de padelbanen. We hebben hierdoor besloten een crowdfundingspagina aan te maken. Deze pagina gaat via clubcollect en is betrouwbaar.

Het geld van de crowdfunding willen we besteden aan het uitbreiden van onze electra. Dit is noodzakelijk door padel. Verder willen we het park voor iedereen beter toegankelijk maken. Ook willen we de padelbanen beveiligen door een camerasysteem. Mocht er na deze investeringen nog een bedrag overblijven, zullen we dit kosteloos op de lening aflossen.

DONEREN

U kunt via bovenstaande knop een donatie doen. Elke vijftigste donateur krijgt een verrassing. Elke donateur die 72 euro of meer doneert zullen we vereeuwigen bij de kantine. We zijn natuurlijk blij met elke donatie. Op de webpagina van onze crowdfunding ziet u bedragen, maar u kunt zelf ook een bedrag invullen.

Klik hier voor meer informatie.

Klik hier voor de laatste stand van onze crowdfundingsactie.

Alvast dank voor uw eventuele bijdrage,

Met sportieve groet,

Edward van Waveren, Tjeerd Hendriks, Mark van Os en Philip Burggraaf.