The BodyManager voor drie jaar baan- en padelsponsor

05 mei 2022


We zijn als vereniging supertrots om The BodyManager voor drie jaar vast te leggen als baan- en padelsponsor. We hopen dat we door deze samenwerking elkaar nog meer kunnen versterken.

The BodyManager, onlangs verhuisd naar Stationsweg 83 in Velsen-Zuid, is voor onze vereniging geen onbekende. Eric de Weerdt die samen met eigenaar Tanya Verhoef  The BodyManager runt, is vanaf de oprichting als lid betrokken bij onze vereniging. Beide vinden ze het mooi om te zien dat de club in ontwikkeling is. The BodyManager wilde dan ook bijdragen om de club te verbeteren met onder andere padel.

The BodyManager heeft als partner van de vereniging veel te bieden. Zo hebben ze medische pedicure. Hier is Tanya gespecialiseerd in. Ook voor reguliere behandelingen van de voeten is er plaats. Gezichtsbehandelingen en massage behoren ook tot één van haar specialisaties. 

Eric is esthetische arts en zorgt dat u er door middel van onder andere Fillers en Botox weer jong uit zult zien. Ook is er de mogelijkheid om uw vetpercentage te verlagen door een speciale behandeling. Kortom denkt u ik wil graag wat jonger lijken of heeft u last van de voeten, bij The Bodymanager bent u aan het goede adres.

Neem eens een kijkje op hun prachtige websites: www.thebodymanager.com en www.natuurlijknogmooier.com

De vereniging en The BodyManager hopen op een mooie en fijne samenwerking.

Nieuwscategorieën