Versnelde start padelbanen

07 januari 2022


Zo is er weinig nieuws en zo is er om de havenklap nieuws. We willen je op de hoogte stellen van het heugelijke feit dat de bouw van de padelbanen gaat beginnen. 

Als je vandaag of gisteren op het park bent geweest, heb je al gezien dat de voorbereidingen voor de aanleg van de padelkooien in volle gang zijn. Zo is het hek bij baan 7 eruit voor vervoer naar de padelkooien toe. Ook zijn bij baan 3 en 4 de lijnen er al uit gehaald.

Vanaf maandag gaat de bouw beginnen met het afgraven van baan 3 en 4 en het weghalen van het hek aan de voorzijde van deze banen. Hierna gaan ze vooral aan de slag met werkzaamheden die betrekking hebben op de fundering. Hoe snel het gaat is moeilijk inschatten. Dit is afhankelijk van het weer.  

We maken regelmatig foto’s die in het album op de website te bezichtigen zijn. Hier vind je de link naar het fotoalbum. 
Je kunt het ook volgen via Facebook en Instagram.

Baan 5,6 en 7

Door de werkzaamheden en groot onderhoud zijn deze banen voorlopig niet beschikbaar. Wanneer deze weer beschikbaar zijn, zullen we dit uiteraard meteen melden.

Sponsoring 

Wat is het hartverwarmend om te zien dat er ondernemers zijn die onze vereniging willen ondersteunen. Het sponsorteam is in gesprek met een aantal sponsoren die zich hebben aangemeld. Dank jullie hiervoor. Zodra de contracten hiervoor getekend zijn komen we hier bij je op terug.

Crowdfunding 

Ook hier krijgen we hartverwarmende donaties. De teller staat ondertussen op bijna €2000,-. Waarvoor alvast heel veel dank. Als je ook nog wil doneren kun je op de onderstaande link drukken.

DONEREN

Vervolg

Wanneer er nieuwe stappen worden gemaakt bij de bouw of er is ander nieuws, dan komen we uiteraard met een update via een nieuwe nieuwsbrief.  


Namens het padelbouwteam.

Mark, Edward, Philip en Tjeerd

Nieuwscategorieën