Padel laddercompetitie

Spelregels Padel laddercompetitie:

Je kan je inschrijven samen met een maatje voor een Dames/ Heren Dubbel en met een ander maatje voor een Gemengd Dubbel laddercompetitie. De laddercompetities zijn alleen voor leden van LTC de Heerenduinen.

Inschrijvingen starten vanaf nu (04-07-2022) en we starten de laddercompetitie gelijk. Later inschrijven kan ook. Je begint dan onderaan de ladder.

Het doel van een laddercompetitie is om bovenaan de ladder te eindigen. Je daagt steeds tegenstanders die boven jou op de ladder staan uit. Win je stijg je op de ladder, verlies je daal je op de ladder. Uiteindelijk hebben we op 31-10-2022 drie winnende duo's, die de eeuwige roem van de club verdienen.

We spelen wedstrijden om twee gewonnen sets. Echter wel op tijd. Binnen het afhanguur wordt de eindstand bepaald. Alle games worden dan bij elkaar opgeteld. Degene met de meeste games wint de wedstrijd.

Komen jullie zelf tot de conclusie dat er na jullie afhanguur de baan leeg is dan kun je natuurlijk in goed overleg de wedstrijd afmaken. Maar in de drukke tijden wordt de eindstand bepaald in het afhanguur.

Wie worden dé ladderkampioenen van LTC de Heerenduinen? Geef je snel op en doe mee!

Klik hier om je in te schrijven. Deze inschrijfwebpagina kan alleen weergegeven worden nadat een lid heeft ingelogd in zijn/ haar club omgeving.

Je kan jezelf met een maatje ook opgeven via de Club app. Onder Spelen, Wedstrijden, Ladder kan je de laddercompetitie vinden.

Vragen? [email protected]

Klik hier voor meer informatie over de Laddercompetitie.

Klik hier voor meer informatie over de Clubapp en Laddercompetitie.