Tennislessen van start 11 mei/ 18 mei

Aan alle leden, lessers, vrienden en vriendinnen

Mark Rutte heeft toestemming gegeven om vanaf 11 mei het tennis en dus ook weer de tennislessen te laten starten op de tennisparken.

Wij als tennisschool zijn erg blij dat we mogen starten.  We hebben dan ook al protocollen gemaakt betreffende de coronaregels. De trainingen kunnen hierdoor zo snel mogelijk worden opgestart door TSK.

We kunnen onder de huidige omstandigheden niet te ver vooruit kijken. Op dit moment ligt het dan ook voor de hand om een lescyclus aan te bieden  tot de start van de zomervakantie.  Mochten de omstandigheden niet veranderen zal er na de zomervakantie nog een lescyclus worden aangeboden.

Door bovenstaande verandering, is er een nieuw lesformulier. Klik op de knop hieronder om het inschrijfformulier te openen en digitaal in te vullen en te verzenden.

 

 

Jullie kunnen ook altijd mailen naar het bekende e-mail adres: info@tennisschoolkennemerland.nl

Het is ook mogelijk om via de app of telefonisch in te schrijven. Dit kunnen jullie doen naar het volgende telefoonnummer:  0651805380. Hoe sneller er gereageerd wordt, hoe eerder we kunnen starten.

Indien alles heel soepel verloopt gaan wij ons uiterste best doen om maandag 11 mei te starten, echter 18 mei zou ook mogelijk de eerste lesdag kunnen zijn.

Wij zijn er klaar voor en hebben er onwijs zin in.

Met vr.gr,

Namens de tennisschool

Ronald van de Linde

Follow by Email
Facebook
Google+
Twitter
YouTube
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar