The Battle 2019

Zaterdag 22 juni 2019 heeft er op het tennispark van L.T.C. Hofgeest “The Battle” plaats gevonden. Tijdens The Battle wordt er gestreden door de verenigingen L.T.C. Ruïne van Brederode, L.T.C Groeneveen, L.T.C. Hofgeest en L.T.C. de Heerenduinen om de grote beker en de eer. Elke vereniging selecteert vijf dames en vijf heren in de categorieën 5,6 en 7. Vervolgens wordt er in zes rondes van 40 minuten in wisselende samenstellingen, heren- dames- of mixdubbel, tegen de verschillende verenigingen gespeeld. Nico Wester had wederom 15 mannen en 15 vrouwen van onze vereniging geselecteerd voor The Battle. En niet zonder succes want de cup met de grote oren is na negen keer gewonnen door de Ruïne eindelijk naar ons park gekomen! We zijn dan ook super trots op onze helden die hier voor hebben gezorgd!! Volgend jaar, juni 2020, wordt The Battle op ons park georganiseerd.