We mogen weer tennissen!

Wij mogen weer vrij tennissen, dat is goed nieuws!

Hiervoor heeft NOC*NSF in samenwerking met de VSG en sportbonden een algemeen Sportprotocol opgesteld, dat is getoetst en goedgekeurd door het Ministerie van VWS en het RIVM.
Op basis hiervan heeft de KNLTB specifieke richtlijnen voor tennis opgesteld. In de link hierboven vindt je de aanvullende richtlijnen van de KNLTB Fase 2.

Hieronder staan ze op kort samengevat op een rijtje:

* Vrij spelen door volwassenen van 19 jaar en ouder met 2 spelers.
* Uitsluitend spelen door vooraf een baan te reserveren (afhangen).
* Spelen onder de richtlijnen van het RIVM, anderhalve meter afstand houden en bij klachten thuis blijven.
* Het clubhuis is alleen open voor gebruik van het toilet. De kantine, het terras en de kleedkamers zijn gesloten.
* Neem je eigen ballen mee om te tennissen en markeer deze.
* Neem je eigen materiaal mee zoals een bidon met water en een handdoek.
* Wissel van baanhelft met de klok mee.
* Maak geen gebruik van de scoreborden op de baan.
* Trainingen voor volwassenen met maximaal 4 spelers, de trainer houdt toezicht op het naleven van de richtlijnen.
* Ga na het spelen direct naar huis.

Let op! De gemeente zal handhaven op het naleven van de regels. De financiƫle consequenties kunnen groot zijn, niet alleen voor jezelf maar ook voor de vereniging.
De eerste week zullen er vrijwilligers op het park aanwezig zijn om indien nodig aanwijzingen te geven met betrekking tot de regels en knelpunten op te lossen.

Dan onze eigen regels:

* Sluit het toegangshek nadat je het park op komt en als je het weer verlaat.
* Laat je tweewieler buiten het park.
* De tweede speeltijden vervallen voor de avonden.

We zullen proberen toestemming te krijgen van de gemeente Velsen om toch met 4 personen op 1 baan te mogen tennissen, daar gaan we ons uiterste best voor doen.
Vooralsnog gelden bovenstaande regels, in ieder geval tot 1 juni.

Het afhangen.

Afhangen kan op twee manieren:

Via je mobiele telefoon.
Door gebruik van de KNLTB CLUB app. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos met de KNLTB ClubApp waardoor je ook in de app kunt afhangen.

In de hal van het clubgebouw, ook hier natuurlijk de anderhalve meter afstand tot andere spelers bewaren.

Je kan in de hal van de club ook afhangen via het nieuwe KNLTB Afhangbord. Als lid kun je eenvoudig inloggen met je (geldige) ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) banen en kun je andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar!

Om een baan te reserveren klik je, eenmaal ingelogd, op ‘Spelen’ en kies je een vrij tijdblok en voeg je een medespeler toe.
Om de juiste datum te kiezen klik rechtsboven op de kalender.

Het is verplicht om gebruik te gaan maken van het KNLTB Afhangbord en een lekker potje te spelen. Tot snel!

Installeren KNLTB CLUB app op je mobiele telefoon.

Als je de KNLTBClubapp al op je mobiel hebt geinstalleerd: er is een nieuwe versie (2.0.1) beschikbaar.

Je kan de KNLTBClubApp (versie 2.0.1) downloaden vanuit de Google Play Store (Android) of de App Store (IOS).

Als je de ClubApp eenmaal op je mobiel hebt, volg dan de instructies in de app op.

Op het scherm Kies je club klik je op Kies Club.
Vul in op het scherm Selecteer jouw club in het zoekveld Zoek naar jouw club.. de clubnaam heerenduinen.
Het logo en de verenigingsnaam verschijnen dan. Klik deze aan.
Op het Inlogscherm klik je op Inloggen.
In het scherm zijn er 2 mogelijkheden: Als je jouw wachtwoord weet vul deze dan in samen met het bondsnummer.
Klik vervolgens op Inloggen.
Jouw bondsnummer is: 10000000. Dit nummer staat ook op je ledenpas.
Heb je geen bondsnummer dan kan je ook het clubnummer gebruiken. Jouw clubnummer is: 10292. Weet je jouw wachtwoord niet of is het de eerste keer dat je inlogd, klik dan op “Wachtwoord vergeten?
Vul op het scherm “Wachtwoord vergeten?” jouw bondsnummer in en klik op Reset mijn wachtwoord.
Je zult dan een mail ontvangen met je nieuwe wachtwoord. Ontvang je dat niet kijk dan ook in je reclame-folder en in je spam.
De melding Oeps! etc… kan je vergeten. Druk op OK
Hierna kan je de app aktiveren door het eerder genoemde bondsnummer / clubnummer en het aangemaakte wachtwoord in te vullen.

Wat biedt de ClubApp verder:

Met deze app blijf je op de hoogte van al het nieuws van onze vereniging.
Met Dienstenplanner kan je bardiensten invoeren en bekijken en je laten herinneren via push-berichten.
Met Zoek Clubleden kan je onder andere een maatje zoeken om mee te tennissen.
Met Bekijk Clubteams kan je op een eenvoudige manier uitslagen en standen van de competitie bekijken.
Via Baan reserveren kan je op een eenvoudige wijze (buiten de vaste speeltijden om) spelers uitgenodigen om een partijtje te tennissen op een door jou gereserveerde baan.
en verder:

– via organisatie kan je snel contact opnemen met bestuurders en de website raadplegen.

– clubsponsors raadplegen en doorschakelen naar hun website’s

Met vriendelijke groet,