Informatie tennislessen

Wil jij je speelsterkte verbeteren, heb je moeite met een bepaalde slag, wil je jouw niveau op peil houden of wil je gewoon wekelijks met een trainer tennissen? Dat kan!

LTC De Heerenduinen biedt in samenwerking met Baars Tennisschool tennislessen aan. Baars Tennisschool is een ambitieuze en proactieve tennisschool, gevestigd in Schagen en werkzaam bij 10 verenigingen van Den Helder tot IJmuiden. Door actief samen te werken met het bestuur en diverse commissies probeert de tennisschool de doelen van de vereniging te behalen.

De tennislessen worden gegeven door zeer ervaren tennisleraren. Samen geven zij al decennialang tennisles en staan vol enthousiasme voor je klaar.  

Hieronder zie je twee opties waaruit je kunt kiezen.

Maak Kennis Met Tennis

Ben je geïnteresseerd in tennis, maar weet je nog niet helemaal zeker of tennis wat voor je is? Dan is ons Maak Kennis Met Tennis-Programma misschien wat voor je. Dit programma bestaat uit vijf proeflessen van een uur (op basis van 4/5 personen) waardoor je kan kijken of tennis wat voor je is. Nadat het programma is afgelopen, kun je beslissen of je lid wilt worden van LTC De Heerenduinen en of je vast les wilt volgen. Via onderstaande link kun je laten weten dat je graag gebruik wilt maken van het Maak Kennis Met Tennis Programma. De tennisschool neemt na inschrijving contact met je op om mogelijke dagen en tijden te bespreken.

https://www.baarstennisschool.nl/maak-kennis-met-tennis/

Regulier Tennisles

Weet je al zeker dat je tennis leuk vindt of heb je al eens eerder getennist? Dan kan je meedoen met de lessenreeks en op een vaste dag wekelijks tennisles volgen. Er wordt een reeks in de zomer en in de winter gegeven. Elk nieuw seizoen wordt er een email naar alle leden van de vereniging gestuurd met daarin de praktische informatie over de desbetreffende lessenreeks. Hierin vind je informatie over de aantal lesweken, de kosten en ook een inschrijflink. Via deze link kan jij je aanmelden voor de lessenreeks.

Het is handig om je eerst aan te melden als lid van LTC De Heerenduinen zodat ook jij de les informatie ontvangt. Een lidmaatschap is tevens verplicht om tennisles te krijgen op het park.

Vragen?

Heb je toch nog een vraag aan Baars Tennisschool? Vul dan het contactformulier in op de website of stuur een mailtje naar Ruud, Kees, Ilse of Monica via [email protected]

https://www.baarstennisschool.nl/contact/