Uitbreiding Padelbanen

Op 1 juli 2023 tussen 10 en 11 uur heeft de Ledenraadpleging, met betrekking tot de uitbreiding van het aantal padelbanen, in de kantine van LTC de Heerenduinen plaatsgevonden. Ondanks de slechte weersomstandigheden was er een opkomst van 84 leden. 

De werkgroep (Tjeerd Hendriks, Mark van Os en Edward van Waveren) heeft de leden aan de hand van een korte, duidelijke en zeer visuele presentatie ge├»nformeerd over de plannen en de haalbaarheid van de uitbreiding. Het uitgangspunt hierbij is de uitbreiding naar 3 padelbanen ten koste van twee tennisbanen geweest.  

Klik hier voor de impressies van de uitbreiding van de padelbanen.

De leden hebben inzicht en uitleg gekregen en werden in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen. Deze werden door de werkgroep beantwoord. Het bestuur van LTC de Heerenduinen heeft via een stemformulier instemming gevraagd om te investeren in de vervanging van gravelbanen voor 2 of 3 padelbanen.

De leden hebben hun stemformulieren (eventueel met volmacht) ingediend bij de secretaris van het bestuur. Van de 626 stemgerechtigde leden hebben 143 leden (23%) gebruik gemaakt van hun stemrecht: 

Uitslag:

- Voor de investering in 2 padelbanen                       14 leden              (10% van de stemmen)

- Voor de investering in 3 padelbanen                       128 leden            (89% van de stemmen)

- Tegen de investering in padelbanen                        1 lid                       (1% van de stemmen) 

Op basis van deze duidelijke uitslag van de Ledenraadpleging, voelt het bestuur zich gesteund voor het nemen van de vervolgstappen om zo snel mogelijk tot realisatie van 3 padelbanen te komen.