KNLTB.Club app

Algemeen.

Bij LTC de Heerenduinen kan je gebruik maken van de KNLTB.Club app.

Klik op de volgende link voor de leden handleiding van de KNLTB.Club app.

Club app handleiding 

Als je een aanmelding hebt verstuurd en deze is door de ledenadministratie geaccepteerd dan wordt er via E-mail een persoonlijke uitnodiging verstuurd om de app te installeren op je smartphone en/of tablet.
 
In deze uitnodiging staat hoe je de app gebruiksklaar kan maken. Door het aanmaken van een wachtwoord wordt de app persoonlijk gemaakt.
 
Via de app probeert de vereniging de communicatie met haar leden te verbeteren.

Functies KNLTB ClubApp

Toernooi informatie en individuele wedstrijdresultaten
De belangrijkste functie in de KNLTB ClubApp is dat spelers toegang hebben tot hun toernooi informatie. Via het persoonlijk profiel en de knop 'Mijn Toernooien' kunnen spelers terugvinden aan welke toernooien ze hebben deelgenomen hebben en wat hun individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen).

Het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van competities
Via je persoonlijk profiel kun je alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan jouw favorieten. Ook kun je er je individuele wedstrijdresultaten van de competitie en je rating terugvinden. Op korte termijn worden ook alle toernooiresultaten toegevoegd aan de app.

Het laatste nieuws van jouw club altijd binnen handbereik
Het meest recente nieuws van jouw club vind je onder nieuws. Verenigingen hebben ook de mogelijkheid om belangrijk nieuws via pushberichten op je scherm te laten verschijnen. Wil je dit liever niet? Dan kan je dit altijd uit zetten in de instellingen van je telefoon.

Toegang tot de ledenlijst
Via de app heb je eenvoudig toegang tot de ledenlijst van jouw club? Zoek gericht naar leden of scroll door te foto’s om er achter te komen hoe die goede tennisser op jouw club ook alweer heet.

Tennismaatjes vinden
De app geeft je de mogelijkheid om op basis van voorkeuren eenvoudig een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van jouw keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen met een telefoonnummer en een emailadres. Het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daar vervolgens op te reageren.

Plan jouw bardiensten in wanneer het jou uitkomt
Een andere handige functie van de KNLTB ClubApp is de bardienstenplanner, waarmee je je gemakkelijk kunt inschrijven voor jouw (bar)diensten op een moment dat het voor jou goed uitkomt.

N.B. De bardienstenplanner werkt alleen in combinatie met bepaalde ledenadministratiepakketten én werkt alleen wanneer de bardienstenplanner binnen dit pakket ook daadwerkelijk wordt gebruikt.

Een baan afhangen
In combinatie met het KNLTB Afhangbord kun je direct vanuit de KNLTB ClubApp een baan afhangen of kun je een reservering plaatsen voor een aantal dagen vooruit. Je kiest je medespeler(s) en een specifieke dag. Vervolgens gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn. Je kunt nu afhangen. Jouw club heeft zelf de keuze om de functie aan of uit te zetten.